Advocaat aanbestedingen Amsterdam

Alleen al in Nederland wordt door de overheid ieder jaar voor tientallen miljarden euro’s aanbesteed. Het is vaak noodzakelijk en altijd verstandig om juridisch advies in te winnen bij een aanbestedingstraject. Zeker nu, door de komst van de Europese aanbestedingswet, de aanbestedingsprocedures nog gecompliceerder zijn geworden.

Experts in Europese aanbestedingen

Het aanbestedingsrecht is één van de specialisaties van Van Till advocaten. Vanuit Amsterdam adviseren wij overheidsinstanties en ondernemingen bij aanbestedingen in allerlei sectoren. In vrijwel alle gevallen gaat het om Europese aanbestedingen.

‘Eerste hulp bij Aanbesteden’

Van Till advocaten is mede-oprichter van de MKB-aanbestedingsdesk. Via dit servicepunt worden vragen van ondernemers behandeld. Van Till advocaten is op deze manier dagelijks betrokken bij aanbestedingszaken en aanbestedingsvraagstukken, met name in het MKB. In samenwerking met MKB Nederland heeft Van Till advocaten daarnaast een praktische handleiding geschreven, getiteld ‘Eerste Hulp bij Aanbesteden’.

Over Van Till in Amsterdam

Van Till is naast aanbestedingsrecht gespecialiseerd is vennootschapsrechtarbeidsrecht, bouwrecht en handelsrecht. Waar nodig werken onze specialisten nauw met elkaar samen. Wij begrijpen de complexiteit van ondernemen en spreken de taal van onze cliënten. Mede daarom staan wij zowel nationaal als internationaal bekend als een gerenommeerd advocatenkantoor met deskundig, professioneel en gemotiveerd personeel. Kwaliteit is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Een vraag omtrent aanbestedingsrecht & Amsterdam?

Heeft u een vraag omtrent aanbestedingsrecht & Amsterdam en zoekt u een ervaren advocaat of advocatenkantoor? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.