Advocaat aanbestedingsrecht Amsterdam

Het aanbestedingsrecht wordt een steeds grotere discipline bij Van Till advocaten. Door de komst van de Europese aanbestedingswet zijn aanbestedingsregels en aanbestedingsprocedures nog gecompliceerder geworden. Veel ondernemers hebben juridisch advies nodig op dit gebied.

Nederlands én Europees Aanbestedingsrecht

De Nederlandse overheid besteedt jaarlijks voor tientallen miljarden projecten aan. Of de overheid, of andere instanties, een project Europees moet aanbesteden, hangt of van de waarde van de aanbesteding. Het drempelbedrag wordt iedere twee jaar vastgesteld door de Europese Commissie. De aanbestedingsadvocaten van Van Till zijn gespecialiseerd in zowel het Nederlands als het Europees aanbestedingsrecht. Zij adviseren bovendien bedrijven in allerlei sectoren. Kortom, zij kunnen u bij alle vragen, problemen of conflicten binnen dit rechtsgebied ter zijde staan.

Van Amsterdam tot…

Van Till advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam. We adviseren en procederen nationaal en internationaal. Naast aanbestedingsrecht zijn we gespecialiseerd in vennootschapsrecht, arbeidsrecht, bouwrecht en handelsrecht. Expertises die elkaar goed aanvullen. Wij begrijpen de complexiteit van ondernemen en spreken de taal van onze cliënten.

Eerste hulp bij aanbesteding

Van Till advocaten is mede-oprichter van de MKB-aanbestedingsdesk. Via dit servicepunt worden vragen van ondernemers behandeld. Van Till advocaten is zo dagelijks betrokken bij aanbestedingszaken en –vraagstukken, met name in het MKB. In samenwerking met MKB Nederland heeft Van Till advocaten een praktische handleiding geschreven, getiteld ‘Eerste Hulp bij Aanbesteden’. De tweede druk van dit boekje is via Van Till advocaten verkrijgbaar.

Een vraag omtrent aanbestedingsrecht & Amsterdam?

Heeft u een vraag omtrent aanbestedingsrecht en zoekt u een ervaren en betrokken advocaat of advocatenkantoor in de omgeving van Amsterdam? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.