Advocaat appartementsrecht Amsterdam

Het appartementsrecht beslaat alle juridische zaken waarmee eigenaren van een appartement of Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te maken kunnen krijgen. Het kan daarbij gaan om geschillen tussen eigenaren onderling, maar ook met een projectontwikkelaar, aannemer of leverancier. Het Amsterdamse advocatenkantoor Van Till heeft specialisten in huis m.b.t het appartementsrecht en VvE’s. Van Till advocaten biedt VvE’s een abonnement voor juridische dienstverlening aan. Kim Kroon is specialist op het gebied van Verenigingen van Eigenaren.

Van dakterras tot servicekosten

Het aantal VvE’s in Amsterdam groeit. En daarmee groeit ook het aantal geschillen. Bijvoorbeeld over de verdeling van de servicekosten. Of het wel of niet mogen aanleggen van een dakterras. Maar ook huurgeschillen. Mag een eigenaar zijn appartement aan toeristen verhuren? Ofwel, hoe zit het met Airbnb? Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Kim Kroon van Van Till advocaten.

Splitsingsakte en erfpacht

Maar VvE’s of individuele eigenaren komen ook naar Van Till met vragen over splitsingsaktes en erfpacht. Zeker nu de gemeente Amsterdam langzaam maar zeker overstapt van voortdurende erfpacht naar eeuwigdurende erfpacht.

Waarom Van Till?

Expertise, daar gaat het om. Bij Van Till werken juristen die zijn gespecialiseerd in het appartementsrecht, onroerend goedrecht en huurrecht. Ze treden met grote regelmaat op voor VvE beheerders en (besturen van) Verenigingen van Eigenaren, maar ook voor individuele appartementseigenaren. Onze advocaten publiceren bovendien geregeld in het magazine Appartement en Eigenaar.

Het appartementsrecht in Amsterdam

Heeft u een vraag omtrent het appartementsrecht in Amsterdam en bent u op zoek naar een ervaren en betrokken advocaat of advocatenkantoor? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.