Advocaat bestuursrecht Amsterdam

Het bestuursrecht, ook wel administratief recht of publiekrecht, is het recht waarmee particulieren en bedrijven een besluit van de overheid ongedaan kunnen maken. De bestuursrecht advocaten van Van Till kunnen u bijstaan in uw zaak tegen ieder overheidsorgaan.

Mogelijke onderwerpen zijn:

  • Bezwaar en beroep bij een omgevingsvergunning
  • Schadevergoeding bij een overheidsbesluit
  • Planschade bij een nieuw bestemmingsplan
  • Toeslagen, uitkeringen en persoonsgebonden budgetten
  • Arbeidszaken voor ambtenaren

Soms leidt zo’n bestuursrechtelijke procedure tot een gang naar de rechtbank, maar in de meeste gevallen komt het niet zo ver.

Voor burgers, bedrijven en overheidsinstanties

Van Till staat zowel ondernemingen, particulieren als overheidsinstanties bij. Juist omdat wij alle partijen adviseren, kunnen we iedere bestuursrechtelijke procedure, ieder rechtszaak, vanuit verschillende oogpunten bekijken.

Over Van Till in Amsterdam

Bestuursrecht is een complex rechtsgebied. Er zijn vaak meerdere wetten en regels van toepassing op de besluiten van een overheidsorgaan. Van Till is naast bestuursrecht, ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, bouwrecht, aanbestedingsrecht, vennootschapsrecht en handelsrecht. Waar nodig werken onze specialisten nauw met elkaar samen.

Gerenommeerd advocatenkantoor

Wij begrijpen de complexiteit van ondernemen en spreken de taal van onze cliënten. Mede daarom staan wij bekend als een gerenommeerd advocatenkantoor met deskundig, professioneel en gemotiveerd personeel. Kwaliteit is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Een vraag omtrent het bestuursrecht & Amsterdam?

Heeft u een vraag omtrent het bestuursrecht en zoekt u een ervaren en betrokken advocaat of advocatenkantoor in de omgeving van Amsterdam? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.