Advocaat Insolventierecht

insolventierecht bij Van Till advocaten

Het faillissementsrecht wordt een steeds grotere discipline bij Van Till advocaten.

In Amsterdam maar ook daarbuiten

Van Till advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam. We adviseren en procederen nationaal en internationaal. Naast het insolventierecht zijn we gespecialiseerd in onroerend goed recht, handelsrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Wij begrijpen de complexiteit van ondernemen en spreken de taal van onze cliënten.

Hulp bij faillissement

Van Till advocaten kan u bijstaan in geval van faillissement en is gespecialiseerd in het insolventierecht. Het insolventierecht beslaat alles met betrekking tot faillissementen en het financieel onvermogen van ondernemingen en particulieren.

Met insolventierecht krijg iedere ondernemer een keer te maken. Het kan gaan om een klant, debiteur of een relatie die failliet gaat. Door het drijven van een onderneming of nemen van risico’s kan het zinvol zijn vroegtijdig na te denken over de situatie waarin het mis gaat. Het is verstandig u dan te laten adviseren over de eventuele gevolgen van een faillissement.

Bij Van Till advocaten is Marius Dekkers specialist op het gebied van het Insolventierecht, ook wel het faillissementsrecht. Naast het insolventie recht adviseert en procedeert Marius op het gebied van agentuurrecht, distributierecht en franchiserecht en heeft daarnaast ruime ervaring binnen het ondernemingsrecht.

Een vraag omtrent faillissementsrecht & Amsterdam?

Heeft u een vraag omtrent faillissementsrecht & Amsterdam en zoekt u een ervaren advocaat of advocatenkantoor? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.