Advocaat ondernemingsrecht Amsterdam

Het ondernemingsrecht is een van de specialisaties van Van Till advocaten in Amsterdam. Ondernemingsrecht is onderdeel van het privaatrecht en richt zich op besloten en naamloze vennootschappen met een winstoogmerk. De expertise van Van Till advocaten beslaat naast ondernemingsrecht ook vennootschapsrecht, fusies en overnames, agentuurrecht, distributierecht en faillissementsrecht.

Oprichting BV, fusies en overnames

Wij adviseren bij keuzes betreffende het oprichten van een BV, coöperatie of VOF en bij keuzes over de (vastlegging van) rechten en plichten van vennoten, aandeelhouders, bestuurders en commissarissen. Het ervaren team van Van Till adviseert eveneens bij het aangaan of beëindigen van (internationale)handelscontracten. Daarnaast hebben we ruime kennis en ervaring op het gebied van fusies en overnames, zowel aan verkopers- als aan koperszijde. Van Till adviseert bij het gehele traject van overnames, buy-outs, buy-ins en private equity transacties, vanaf de eerste onderhandelingen tot en met de closing.

Faillissement

Van Till advocaten staat ook ondernemingen bij die zich in zwaar weer bevinden. Wij adviseren en begeleiden bij aanvraag van faillissement en doorstart. Ook adviseren en procederen wij inzake kwesties omtrent bestuurdersaansprakelijkheid. In insolventieprocedures treden wij regelmatig op voor crediteuren, zoals leveranciers en fabrikanten.

Van Amsterdam tot…

Van Till is een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam. Onze ondernemingsrecht advocaten zijn niet alleen professioneel en vakbekwaam, maar ook internationaal gericht. Zo werken er bij ons juristen met expertise in bijvoorbeeld het Frans en Duits recht. Daarbij zijn wij niet alleen sterk in internationale ondernemingszaken, maar ook in staat om cultuurverschillen te overbruggen.

Een vraag omtrent ondernemingsrecht in regio Amsterdam?

Heeft u een vraag omtrent ondernemingsrecht in Amsterdam en zoekt u een ervaren advocaat of advocatenkantoor? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.