Advocaat ontslagrecht Amsterdam

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever of heeft u net een ontslagbrief ontvangen? Staat u als ondernemer voor een complexe ontslagzaak of ingrijpende reorganisatie? De ontslagrecht advocaten van Van Till in Amsterdam kunnen u in iedere situatie bijstaan. Van Till is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en in ontslagrecht in het bijzonder. We adviseren en procederen in uiteenlopende zaken, zowel bij collectief ontslag als individueel ontslag.

Ontslag- en transitievergoeding

Wanneer u ontslag krijgt, is het altijd raadzaam juridisch advies in te winnen. Bijvoorbeeld over de hoogte van uw transitievergoeding. Of u wel of geen recht hebt op een ontslagvergoeding (gouden handdruk). Maar er spelen ook andere juridische aspecten, zoals opzegtermijnen en opzegverboden en onrechtmatige concurrentie (al dan niet op basis van een non-concurrentiebeding).

Reorganisaties

Van Till advocaten begeleidt ontslagprocedures bij het UWV Werkbedrijf en ontbindingsprocedures bij de kantonrechter. In geval van een collectief ontslag, bijvoorbeeld wegens reorganisatie, stuurt Van Till advocaten het gehele traject aan vanaf het opstellen van een reorganisatieplan en een sociaal plan tot en met de uiteindelijke opzegging van de arbeidsovereenkomsten.

Waarom Van Till advocaten in Amsterdam?

We werken voor zowel werkgevers als werknemers. Dat heeft als voordeel dat we altijd een stap vooruit kunnen denken. Van Till advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor. In Amsterdam staan we bekend om onze professionaliteit. We hebben een uiterst gedreven team dat altijd voor het maximale resultaat gaat.

Een vraag omtrent ontslagrecht in Amsterdam?

Heeft u een vraag omtrent ontslagrecht & Amsterdam en bent u op zoek naar ervaren advocaat? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.