Aurea Mayland

Advocaat

Aurea Mayland

Advocaat

Aurea Mayland is sinds 2018 werkzaam als advocaat bij Van Till advocaten. Aurea maakt deel uit van de sectie onderneming en adviseert en procedeert op het gebied van arbeidsrecht en contractenrecht.

Specialisaties

Aurea behaalde haar bachelor rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2018 voltooide zij de master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft Aurea zich verdiept in het contractenrecht en arbeidsrecht. Daarbij was ze actief als bestuurslid van een Amsterdamse pleitvereniging en vrijwilliger bij een rechtswinkel.

Als advocaat staat Aurea zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidsrechtelijke geschillen en vraagstukken met betrekking tot onder meer ontslag, reorganisatie, re-integratie, aansprakelijkheid van arbodiensten en overname van personeel. Daarnaast behandelt Aurea zaken voor ondernemers op het gebied van – het aangaan en beëindigen van – opdrachtrelaties en de inhuur van (tijdelijke) krachten.

Van Till

“Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen bij Van Till. Het kantoor past goed bij mij. De medewerkers onderling vormen een hechte groep en is het contact heel goed. De sfeer is open en toegankelijk. Ook naar cliënten.”

Opleiding

  • Bachelor rechtsgeleerdheid, Vrije Universiteit Amsterdam
  • Master privaatrecht, Universiteit van Amsterdam

Lidmaatschappen

  • Lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA)