Jeroen Jung

Juridisch medewerker

Jeroen Jung

Jeroen Jung

Juridisch medewerker

Jeroen Jung is juridisch medewerker bij Van Till advocaten. Hij heeft filosofie en rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en rondt daar momenteel zijn master Commerciële Rechtspraktijk af.

Van Till advocaten

“Ik heb afgelopen zomer stage gelopen bij Van Till: die twee maanden stage waren leerzaam en gingen eigenlijk te snel voorbij. Ik vond het erg mooi om te zien dat mijn collega’s steeds tot het uiterste gingen om het in hen gestelde vertrouwen waar te maken. Dat is dan ook de voornaamste reden dat ik Van Till momenteel als juridisch medewerker ondersteun. Door kennis van zaken te hebben, onderzoek te doen en strategisch na te denken en te communiceren, draag ik eraan bij dat uw belangen op de best mogelijke manier worden behartigd.”

Vastgoedrecht

“Binnen Van Till werk ik binnen de sectie vastgoed. Daarbij kom ik van alles tegen: van geschillen tussen verhuurders en huurders tot conflicten tussen aannemers en projectontwikkelaars. Daarmee heb ik dus heel divers en fijn werk waarbij ik veel leer over de juridische kant van de vastgoedmarkt.”

Opleiding

  • Universiteit van Amsterdam (BA Wijsbegeerte)
  • Universiteit van Amsterdam (LLB Rechten)
  • Universiteit van Amsterdam (MA Philosophy)
  • Universiteit van Amsterdam (LLM Commerciele Rechtspraktijk) (Nog niet afgerond)