Latisha Nunumete

Advocaat

Latisha Nunumete

Advocaat

Latisha Nunumete is sinds april 2021 werkzaam bij Van Till advocaten, momenteel als advocaat. Latisha houdt zich bezig met het arbeidsrecht.

“Tijdens mijn bachelor aan de UvA heb ik een praktijkgerichte minor gevolgd waarbij fictieve dossiers werden behandeld in samenwerking met advocatenkantoren. Hierdoor heb ik al vroeg in mijn studie praktijkervaring kunnen opdoen en een kijkje kunnen nemen in de keukens van verschillende advocatenkantoren. Daarnaast heb ik in het bestuur gezeten van de studievereniging Amsterdam Law Firm en het pleitgenootschap daarvan. Ik probeerde zoveel mogelijk uit mijn studie te halen en daarom heb ik ook nog een Summerschool gevolgd aan Fudan University in Shanghai.”

Van Till

“Via de studievereniging ben ik door middel van een kantoorbezoek voor het eerst in aanraking gekomen met Van Till advocaten. Ik vond het zo’n fijne eerste kennismaking, dat ik van maart t/m juni 2020 een kantoor brede stage heb gelopen. Ondanks dat die in verband met corona grotendeels vanuit huis plaatsvond, kreeg ik direct het gevoel dat ik deel uitmaakte van het team. In april 2021 ben ik bij Van Till als juridisch medewerker begonnen en de persoonlijke en collegiale sfeer op kantoor bevalt mij nog steeds goed. Ik houd me voornamelijk bezig met arbeidsrechtelijke vraagstukken, maar ik vind het ook leuk om andere civiele vraagstukken op te lossen.”

Arbeidsrecht

“Het arbeidsrecht heeft me altijd al aangetrokken. Het arbeidsrecht is breed, dynamisch en iedereen krijgt er ooit wel eens mee te maken. Ik ben vooral geïnteresseerd in het ontslagrecht, pensioenrecht en de rol van het arbeidsrecht in een onderneming.”

Opleiding

  • Universiteit van Amsterdam (Bachelor)
  • Fudan University (Summerschool)
  • Universiteit van Amsterdam (Master Arbeidsrecht, track: arbeid en onderneming)