Laurien Huisman

Juridisch medewerker

Laurien Huisman

Laurien Huisman

Juridisch medewerker

Ik ben bij Van Till begonnen als student-stagiaire. Eerst werkte ik mee in de algemene praktijk, dus alle rechtsgebieden, maar al snel merkte ik dat mijn hart bij het bestuursrecht ligt. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in het strafrecht.

Na mijn stage ben ik de master Staats- en Bestuursrecht gaan volgen aan de Universiteit van Amsterdam en ik werk daarnaast bij Van Till. Tevens ben ik bestuurslid bij de studievereniging van mijn master.”

Van Till

“Voor mij is een prettige werksfeer erg belangrijk en bij Van Till heb ik deze zeker gevonden. Geen ellenbogenwerk, maar samen de schouders eronder zetten. Ook is er ruimte voor gezelligheid. Dit motiveert mij om alles uit een dossier te halen.”

Bestuursrecht

“Misschien is het inmiddels cliché, maar het leukste aan het bestuursrecht vind ik het opkomen voor de juridisch zwakkere burger tegen de sterke overheid. De Toeslagenaffaire heeft nog eens laten zien dat dit hard nodig is. Soms voelt het in het begin alsof je met 10-0 achter staat en als je dan tóch wint, dan is dat extra gaaf.”