Marcel Wijnberg

Financial controller

financial controller Marcel Wijnberg
  • Kantoornummer

    +31 (0)20 – 470 01 77

Marcel Wijnberg

Financial controller

Marcel Wijnberg is sinds 2000 de Financial Controller bij Van Till advocaten.

“Heel mijn werkzame leven werk ik al voor de advocatuur. Na mijn studie ben ik min of meer toevallig bij een advocatenkantoor terechtgekomen. Vervolgens ben ik, op een korte tussenstap na, nooit meer uit deze branche weggegaan. Ik vind het namelijk erg leuk om voor advocaten te werken. De werkzaamheden en cliënten zijn heel divers. Ik ben niet juridisch geschoold, maar inmiddels aardig op de hoogte van wat er zoal speelt.”

Financiën advocaten controleren

“Mijn taak is de financiën bij Van Till in de gaten te houden zodat de advocaten daar geen omkijken naar hebben. Zo kunnen zij zich optimaal focussen op hun cliënten en de zaken die ze hebben lopen. Dat is belangrijk omdat de declaraties duidelijk en transparant moeten zijn. Zo weten cliënten waarvoor ze betalen.”

Open werkcultuur

“Het leuke aan Van Till vind ik dat het een middelgroot kantoor is met korte en directe lijnen. Beslissingen kunnen snel worden genomen zonder dat het over meerdere schijven moet; een verfrissend gebrek aan bureaucratie. Van Till heeft een professionele, open en niet hiërarchische cultuur. Niemand is hier een ‘u’. Ik kwam hier in 2000 werken. Ik heb nog nooit ergens zo lang gewerkt, maar zo voelt het niet. Dat zegt wel wat over de sfeer hier; ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin.”