Renée Kattenwinkel

Receptioniste

Renée Kattenwinkel

Receptioniste

Renée Kattenwinkel werkt sinds 2008 als receptioniste bij Van Till.

“De receptie van Van Till is een afwisselende en levendige plek binnen dit bedrijf. Er gebeurt hier de hele dag zoveel soms is het hier net een film. Collega’s die in- en uitlopen en even een praatje komen maken, de telefoon die rinkelt, cliënten die een afspraak hebben. Sommigen komen hier al jaren. Daar heb ik in de loop der tijd echt een band mee gekregen.”

Van kunst naar receptie

“Zelf kom ik uit de kunsthoek. Ik heb jaren geleden de Rijksacademie van beeldende kunsten gedaan. Omdat ik inmiddels kinderen had waar ik voor moest zorgen, ben naast het schilderen receptiewerk gaan doen. Met overigens nog een tussenstap naar een opleiding analytische chemie. Inmiddels zijn mijn kinderen allang het huis uit en heb ik plannen om mijn creatieve kant weer op te pakken. Ik wil in de toekomst met mijn zoon lampen ontwerpen en creëren.”

Onderling respect bij Van Till

“Toen ik in 2008 bij Van Till begon, was het niet de bedoeling dat ik zo lang zou blijven. Ik werkte daarvoor om de hoek op de afdeling OK-planning van een kliniek. Maar die afdeling ging failliet. Via een uitzendbureau ben ik bij Van Till terechtgekomen en nooit meer weggegaan. Ik voelde mij vanaf de allereerste dag thuis. Ik heb nog nooit zo lang op één plek gezeten. Er heerst hier een goede sfeer en er is onderling respect. Dat zie je niet in elk bedrijf terug.”