Agentuur en Distributie

Bent u handelsagent, importeur of distributeur? Bij Van Till advocaten in Amsterdam werken juridisch specialisten op het gebied van agentuur, distributie en franchising.

We begeleiden bij de totstandkoming van overeenkomsten zoals internationale distributieovereenkomsten, franchisecontracten en staan partijen bij, bij geschillen.

Net als de handelsagent, is een distributeur een tussenpersoon bij de verkoop van producten. De distributeur loopt meer risico dan de agent omdat hij inkoopt voor eigen rekening.

Van Till advocaten in Amsterdam beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van (internationale) handelscontracten.

Van Till advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam. Onze ondernemingsrecht advocaten zijn niet alleen professioneel en vakbekwaam, maar ook internationaal gericht. Zo werken er bij ons juristen met expertise in bijvoorbeeld het Frans en Duits recht. Daarbij zijn wij niet alleen sterk in internationale ondernemingszaken, maar ook in staat om cultuurverschillen te overbruggen.

Contactformulier