Appartementsrecht Amsterdam

Van huurgeschil tot problemen met een dakterras, van conflicten over servicekosten tot onduidelijkheid rondom erfpacht. Het appartementsrecht gaat over alles waarmee een eigenaar van een appartement of een Vereniging van Eigenaren (VvE) te maken krijgt. Het aantal VvE’s in Amsterdam groeit gestaag en daarmee ook het aantal geschillen.

Duurzame oplossing

Het kan daarbij gaan om geschillen tussen eigenaren onderling, maar ook met een projectontwikkelaar, aannemer of leverancier. Het Amsterdamse advocatenkantoor Van Till denkt altijd actief met u mee om tot een duurzame oplossing te komen.

Expertise appartementsrecht

Bij Van Till werken advocaten die zijn gespecialiseerd in het appartementsrecht, huurrecht en onroerend goedrecht. Ze treden met grote regelmaat op voor VvE beheerders en (besturen van) Verenigingen van Eigenaren, maar ook voor individuele appartementseigenaren. Onze advocaten publiceren bovendien geregeld in het magazine Appartement en Eigenaar. Bijvoorbeeld over problemen en onduidelijkheden rondom de appartementverhuur via Airbnb.

Stel uw vraag omtrent appartementsrecht in Amsterdam

Heeft u een vraag omtrent appartementsrecht in Amsterdam? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.