Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Arbeidsrecht is een van de specialisaties van Van Till advocaten in Amsterdam. Ons team arbeidsrecht heeft grote expertise en veel ervaring met onder meer het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het begeleiden van reorganisaties en ontslagrondes. Naast werkgevers staan wij ook werknemers en zzp’ers bij die een conflict hebben met hun werkgever of opdrachtgever.

Ontslagrecht

Bent u op staande voet ontslagen? Of krijgt u ontslag op economische gronden? Wij voorzien u graag van juridisch advies. Wij kijken onder meer naar de hoogte van een transitievergoeding en of mogelijke ontslagvergoeding. Maar ook andere juridische aspecten komen aanbod, zoals opzegtermijn, opzegverbod, concurrentiebeding en relatiebeding.

Collectief ontslag

Van Till advocaten begeleidt ontslagprocedures bij het UWV Werkbedrijf en ontbindingsprocedures bij de kantonrechter. In geval van een collectief ontslag, bijvoorbeeld wegens reorganisatie, stuurt Van Till advocaten het gehele traject aan vanaf het opstellen van een reorganisatieplan en een sociaal plan tot en met de uiteindelijke opzegging van de arbeidsovereenkomsten.

Waarom advocatenkantoor Van Till in Amsterdam?

In Amsterdam staan wij bekend om onze no-nonsense houding. We spreken de taal van de cliënt en gaan altijd voor een optimaal resultaat, of we nu worden ingehuurd door een individu of een grote onderneming. Van Till advocaten is gevestigd in Amsterdam, maar werkt uiteraard tot ver buiten de stad. Wij hebben eveneens veel ervaring met internationale arbeidsrechtzaken.