Bouwrecht Amsterdam

In ieder gewest van Amsterdam wordt continue gebouwd. De bouwrecht advocaten van Van Till staan dikwijls aan de juridische basis van deze (grootschalige) bouwprojecten. Zij adviseren over de totstandkoming en uitvoering van aannemingsovereenkomsten en andere bouwgerelateerde contracten.

Bouwrecht

Het bouwrecht is bij uitstek een terrein waarbij veel specialistische juridische kennis komt kijken. Door de vele complexe contractvormen en de vaak technisch gecompliceerde rechtsfeiten, is juridische ondersteuning een vereiste. Van Till Advocaten heeft een gespecialiseerd team op het gebied van bouwrecht dat kennis heeft van alle aspecten van dit rechtsgebied.

Meer dan Amsterdam

Het bouwrecht team van Van Till advocaten, onder leiding van Lex de Jager, adviseert niet alleen in Amsterdamse bouwprojecten, maar zeker ook daarbuiten. Wij worden nationaal en internationaal (h)erkend als een kantoor met zeer deskundige en gemotiveerde en toegewijde medewerkers. Door onze persoonlijke benadering zijn wij zowel voor grote als kleine bouw gerelateerde ondernemingen een professionele juridische partner, waarbij kwaliteit een vanzelfsprekendheid is.

Vragen omtrent bouwprojecten en het bouwrecht?

Heeft u een vraag omtrent omtrent bouwprojecten en het bouwrecht in de omgeving van Amsterdam en zoekt u een ervaren & gedreven bouwrechtadvocaat? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.