Bouwrechtadvocaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een goede bouwrechtadvocaat in de omgeving van Amsterdam? De bouwrechtadvocaten van Van Till staan bekend als zeer deskundig, toegewijd en professioneel. Zij staan dikwijls aan de juridische basis van (grootschalige) bouwprojecten in de hoofdstad, waarbij ze adviseren over de totstandkoming en uitvoering van aannemingsovereenkomsten en andere bouwgerelateerde contracten.

Bouwrechtadvocaat & nuchtere benadering

Het bouwrecht is bij uitstek een terrein waarbij veel specialistische juridische kennis komt kijken. Door de vele complexe contractvormen en de vaak technisch gecompliceerde rechtsfeiten, is juridische ondersteuning een vereiste. Van Till Advocaten heeft een gespecialiseerd team op het gebied van bouwrecht dat iedere organisaties met elk onderwerp binnen dit rechtsgebied van dienst kan zijn. Het team wordt geleid door Lex de Jager. Zijn visie? Spreek met de klant geen wollige juristentaal, maar een taal die begrijpelijk en werkbaar is. Die no-nonsense benadering komt iedere zaak ten goede.

Bouwprojecten buiten Amsterdam

Van Till advocaten is gevestigd in Amsterdam-Zuid, het advocatenkwartier van Amsterdam, maar adviseert uiteraard ook over bouwprojecten buiten de stad. Heeft u vragen, of wilt u graag weten wat Van Till advocaten voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een vraag omtrent het bouwrecht & afkomstig uit Amsterdam?

Heeft u een vraag omtrent het bouwrecht en bent u afkomstig uit de regio Amsterdam? Of bent u op zoek naar ervaren bouwrechtadvocaat in omgeving Amsterdam? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.