Ervaren advocaat huurrecht Amsterdam

Als huurder of verhuurder krijgt u te maken met het huurrecht. Dat begint al met het opstellen of tekenen van een huurcontract. De regelgeving rondom huurovereenkomsten is complex. Er kan namelijk soms wel en soms ook niet van worden afgeweken. Partijen zijn daarvan niet altijd op de hoogte. Het gevolg kan zijn dat afspraken worden gemaakt die juridisch niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld over de duur van de huurovereenkomst. Het is daarom raadzaam om vooraf advies te vragen aan een juridisch specialist.

Van opzegtermijn tot overlast

Hoe zit het met de opzegtermijn, zowel van de kant van de huurder als verhuurder? Wat kunt u doen als huurders overlast veroorzaken of een huurachterstand hebben? Wat te doen bij schade, achterstallig onderhoud en gebreken? Bij Van Till advocaten in Amsterdam werken juristen met een specialisatie in het huurrecht. Zij hebben veel ervaring met bovenstaande problemen en geschillen. Andere expertises van ons advocatenkantoor zijn onder meer appartementsrecht en vastgoedrecht. Deze rechtsgebieden zijn nauw met elkaar verweven.

Woonruimtes en bedrijfsruimtes

De wet onderscheidt drie verschillende soorten huur: woonruimte, winkels of horeca en bedrijfsruimte. Voor de verschillende soorten huur gelden verschillende wettelijke bepalingen. De huurrecht advocaten van Van Till in Amsterdam hebben ruime ervaring met alle huursoorten. Van privéwoning tot kantoorruimte, van huurovereenkomst tot huurgeschil, Van Till vindt voor u een duurzame oplossing voor uw huurprobleem.

Een vraag omtrent huurrecht in Amsterdam?

Heeft u een vraag omtrent een ervaren advocaat en huurrecht in Amsterdam? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.