Arbeidsrecht

Arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam

Bent u op zoek naar een arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam of omgeving? Van Till advocaten is gespecialiseerd in alle aspecten van het arbeidsrecht. Mr. Radboud Klazinga en Mr. Marco Meijer zijn zeer ervaren arbeidsrechtadvocaten. Zij begeleiden onder meer zaken met betrekking tot ontslag op managementniveau, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden en arbeidsongeschiktheid. Aan de andere kant staan zij ook werknemers en zzp’ers bij die een conflict hebben of zien aankomen, met hun werkgevers of opdrachtgevers.

Ontslagrecht & arbeidsrechtadvocaat

Een belangrijk onderdeel van de arbeidsrecht praktijk is het ontslagrecht, zowel het individueel als het collectief ontslag. Ontslagvergoedingen, opzegtermijnen, onrechtmatige concurrentie; onze arbeidsrechtsadvocaten hebben uitgebreide ervaring met de juridische aspecten van het ontslagrecht. Van Till advocaten begeleidt ontslagprocedures bij het UWV Werkbedrijf en ontbindingsprocedures bij de kantonrechter. In geval van een collectief ontslag, bijvoorbeeld wegens reorganisatie, begeleidt Van Till advocaten het hele traject, vanaf het opstellen van een reorganisatie- en sociaal plan tot en met de uiteindelijke opzegging van de arbeidsovereenkomst.

Van Amsterdam tot…

Van Till advocaten is gevestigd in Amsterdam-Zuid, het advocatenkwartier van Amsterdam. Wij hebben tevens ervaring met internationale arbeidsrecht zaken.

Vragen over het arbeidsrecht

Vanaf het opstellen van overeenkomsten tot de begeleiding bij ontslag staan wij zowel Nederlandse als buitenlandse werkgevers en werknemers bij in alle facetten van het arbeidsrecht. Denk hierbij aan het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het ontslagrecht, pensioenrecht, arborecht en zaken met betrekking tot de ondernemingsraad. Bovendien adviseren wij over de arbeidsrechtelijke gevolgen die de overname van een onderneming teweeg kan brengen.

Neem contact op met één van onze gespecialiseerde advocaten en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

juridisch medewerker Aurea Mayland

Aurea Mayland

Advocaat

Latisha Nunumete

Latisha Nunumete

Advocaat