Bouwrecht

Bouwrechtadvocaat Amsterdam

In ieder gewest van Amsterdam wordt continue gebouwd. De bouwrecht advocaten van Van Till staan dikwijls aan de juridische basis van deze (grootschalige) bouwprojecten. Zij adviseren over de totstandkoming en uitvoering van aannemingsovereenkomsten en andere bouwgerelateerde contracten.

Bouwrecht

Het bouwrecht is bij uitstek een terrein waarbij veel specialistische juridische kennis komt kijken. Door de vele complexe contractvormen en de vaak technisch gecompliceerde rechtsfeiten, is juridische ondersteuning een vereiste. Van Till Advocaten heeft een gespecialiseerd team op het gebied van bouwrecht dat kennis heeft van alle aspecten van dit rechtsgebied. Wij behandelen zowel de publiekrechtelijke als privaatrechtelijke aspecten van het bouwrecht. Met publiekrechtelijke aspecten worden onder andere vergunningen en subsidies bedoeld. Bij het privaatrechtelijke aspect kan het gaan over geschillen met de (onder)aannemer, opdrachtgever of leverancier, en het beoordelen en opstellen van een (aanneem)overeenkomst. Wij staan bekend om onze snelle en oplossingsgerichte manier van werken, waarbij wordt gekeken naar een aanpak die problemen efficiënt oplost. Naast kennis van procedures bij de Rechtbank en het Hof, hebben wij ook ervaring bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw en de diverse Geschillencommissies.

Meer dan Amsterdam

Van Till advocaten is gevestigd in Amsterdam-Zuid, het advocatenkwartier van Amsterdam, maar adviseert uiteraard ook over bouwprojecten buiten de stad. Wij worden nationaal en internationaal (h)erkend als een kantoor met zeer deskundige en gemotiveerde en toegewijde medewerkers. Door onze persoonlijke benadering zijn wij zowel voor grote als kleine bouw gerelateerde ondernemingen een professionele juridische partner, waarbij kwaliteit een vanzelfsprekendheid is.

Heeft u vragen, of wilt u graag weten wat Van Till advocaten voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

advocaat partner Lex de Jager

Lex de Jager

Partner

advocaat Kim Kroon

Kim Kroon

Partner

advocaat Jelmer Overdijk

Jelmer Overdijk

Advocaat

advocaat Vera IJzerman

Vera IJzerman

Advocaat