Gevorderde medewerker Vastgoed en Onderneming & Overheid

Per 1 januari 2020 fuseerden Van Till advocaten en Borg advocaten. Zij zijn verder gegaan onder de naam Van Till advocaten. Van Till houdt kantoor aan de De Lairessestraat in Amsterdam-Zuid. Van Till advocaten richt zich op Ondernemingsrecht, Vastgoed en Onderneming & Overheid. Cliënten zijn veelal middelgrote en ook grotere ondernemingen. Overheidsorganen melden zich in toenemende mate.

De samenwerking binnen kantoor is uitstekend. Het kantoor is trots op de talentvolle jongeren die er als medewerkers en stagiaires werkzaam zijn. De nieuwe samenwerking vraagt direct om uitbreiding.

De secties Vastgoed en Onderneming & Overheid willen graag op korte termijn worden aangevuld met een medewerker met vier à zes jaar ervaring.

De sectie Vastgoed staat met regelmaat grote partijen in haar werkgebied bij. De nieuwe medewerker beschikt bij voorkeur over expertise op het terrein van civiel bouwrecht. De sectie Onderneming & Overheid werkt nauw samen met de sectie Vastgoed in het omgevingsrecht. De sectie doet verder veel zaken op het terrein van de Wet Bibob, bestuurlijke boetes en handhaving en richt zich op gereguleerde markten onder diverse toezichthouders zoals bijvoorbeeld ACM en het ministerie van SZW. Ervaring op het terrein van het bestuursrecht is daarvoor vereist.

Beide secties zijn in hoge mate gespecialiseerd op het terrein van asbest. Zij werken uitstekend samen in het aanbestedingsrecht.

Richt je sollicitatie (met relevante documenten) aan mrs. Lex de Jager en Pieter Huisman via: sollicitatie@vantill.nl

We willen je daarna graag op korte termijn uitnodigen voor een gesprek.