Omgevingsrecht Amsterdam

In Nederland – en zeker in Amsterdam – maken veel mensen gebruik van een beperkte leefomgeving. Logisch dat de tegenstrijdige belangen groot kunnen zijn. Het omgevingsrecht regelt alles wat met deze belangen te maken heeft.

Particulieren en bedrijven

Van Till advocaten in Amsterdam is gespecialiseerd in het omgevingsrecht. Wij staan particulieren en ondernemers bij in alle facetten van het ruimtelijk ordeningsrecht, bijvoorbeeld in procedures tot wijziging van een bestemmingsplan, of het verkrijgen van een omgevingsvergunning (voorheen genaamd bouwvergunning). Een andere tak van het omgevingsrecht is het milieurecht.

Wet milieubeheer

De experts van Van Till staan bedrijven bij die te maken krijgen met vaak ingewikkelde milieuproblematiek. In de Wet milieubeheer en de talloze regelingen die op die wet zijn gebaseerd is vastgelegd wat wel en vooral niet mag op milieugebied. Naast juridische deskundigheid is daarbij ook specifieke inhoudelijke kennis van zaken vereist. Daarom maken wij, in overleg met u, gebruik van vaste gespecialiseerde bureaus, waarbij wij een coördinerende rol innemen.

Daarom Van Till advocaten!

Van Till advocaten is naast het omgevingsrecht, ook gespecialiseerd in bouwrecht en bestuursrecht. Dit zijn rechtsgebieden die elkaar raken. Waar nodig werken onze specialisten nauw met elkaar samen. Wij begrijpen de complexiteit van ondernemen en spreken de taal van onze cliënten. Mede daarom staan wij zowel nationaal als internationaal bekend als een gerenommeerd advocatenkantoor . Ons motto? Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid.

Vragen omtrent omgevingsrecht in Amsterdam?

Heeft u een vraag omtrent omgevingsrecht in Amsterdam? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.