Ondernemingsrecht Amsterdam

Het ondernemingsrecht richt zich op vennootschappen met een winstoogmerk. Van Till advocaten in Amsterdam is gespecialiseerd op het gebied van vennootschapsrecht. Onze expertise beslaat het gehele ondernemingsrecht: de oprichting van een BV, besluitvorming en vertegenwoordiging, (bestuurders)aansprakelijkheid, fusies en overnames, het aangaan of beëindigen van (internationale)handelscontracten en faillissement procedures.

Geschillen voorkomen

Binnen een onderneming worden er voortdurend afspraken gemaakt met betrekking tot het behalen van resultaten. Deze afspraken komen tot stand tussen verschillende partijen met uiteenlopende belangen. Hierbij kunt u denken aan bestuurders, aandeelhouders, afnemers of opdrachtgevers. Het is raadzaam om u tijdens deze procedures te laten bijstaan door een vakbekwame ondernemingsrecht advocaat. Door vroegtijdig gebruik te maken van een ondernemingsrecht advocaat kunt u eventuele geschillen in een later stadium voorkomen.

Wat kan Van Till advocaten voor u betekenen?

Van het opstellen van algemene voorwaarden tot en met procederen voor de Ondernemingskamer. Wij hebben een sterk team met zeer ervaren en gedreven ondernemingsrecht advocaten die eveneens specialisaties hebben op het gebied van  vennootschapsrecht, faillissementsrecht, agentuur– en distributierecht. Daarnaast zijn ze internationaal gericht. Zo hebben de advocaten van Van Till expertise in bijvoorbeeld het Frans ondernemingsrecht. Waar we verder goed in zijn? Wij begrijpen de complexiteit van ondernemen en spreken de taal van ondernemers. Met deze no-nonsense houding behalen we voor iedere cliënt het maximale resultaat.

Stel uw vraag omtrent ondernemingsrecht in Amsterdam

Heeft u een vraag omtrent ondernemingsrecht in omgeving Amsterdam? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.