Ontslagrecht Amsterdam

Het arbeidsrecht is een van de specialisaties van Van Till advocaten in Amsterdam. Het ontslagrecht vormt hier een zeer belangrijk onderdeel van. We hebben een uiterst gedreven team dat altijd voor het maximale resultaat gaat. Of u nu werknemer of werkgever bent. Van Till adviseert en procedeert in uiteenlopende zaken, zowel bij collectief ontslag als individueel ontslag.

Van ontslagbrief tot ontslagvergoeding

Wordt u ontslagen? Of heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever en vreest u voor ontslag? Dan is het raadzaam meteen juridisch advies in te winnen. Bijvoorbeeld over de hoogte van uw transitievergoeding. Heeft wel of geen recht op een ontslagvergoeding (gouden handdruk). Maar er spelen ook andere zaken mee, zoals opzegtermijnen en opzegverboden en onrechtmatige concurrentie, al dan niet op basis van een non-concurrentiebeding.

Reorganisaties

Van Till advocaten begeleidt ontslagprocedures bij het UWV Werkbedrijf en ontbindingsprocedures bij de kantonrechter. In geval van een collectief ontslag, bijvoorbeeld wegens reorganisatie, stuurt Van Till advocaten het gehele traject aan vanaf het opstellen van een reorganisatieplan en een sociaal plan tot en met de uiteindelijke opzegging van de arbeidsovereenkomsten.

Waarom Van Till advocaten in Amsterdam?

We werken voor zowel werkgevers als werknemers. Dat heeft als voordeel dat we altijd een stap vooruit kunnen denken. In Amsterdam staan wij bekend om onze no-nonsense houding. Dat zorgt voor een prettige samenwerking, zowel met individuele cliënten als grote organisaties.

Een vraag omtrent ontslagrecht of arbeidsrecht?

Heeft u een vraag omtrent het ontslagrecht of arbeidsrecht en bent u woonachtig in de regio van Amsterdam? De ervaren en gedreven advocaten van Van Till staan u graag bij. Stel uw vraag in onderstaand formulier.