Werken bij Van Till

Voor Van Till advocaten betekent advocatuur het leveren van juridische topkwaliteit binnen een platte organisatie waarin iedereen benaderbaar is en we het echt samen doen. Bovendien houden wij niet van eenheidsworst. Onze medewerkers hebben een diverse achtergrond en worden gestimuleerd zichzelf te zijn.

Als een bij uitstek Amsterdams kantoor staat Van Till advocaten bekend om haar vasthoudendheid en pragmatische aanpak. Door onze duidelijke signatuur weten binnen- en buitenlandse bedrijven van betekenis ons sinds jaar en dag te vinden, waardoor wij zowel beginnende als ervaren advocaten een uitdagende en inspirerende werkomgeving kunnen bieden.

Student-stage

Als je ambitieus bent, van aanpakken houdt en wil weten hoe het is om te werken bij een echt Amsterdams advocatenkantoor, nodigen we je van harte uit om te solliciteren om gedurende een periode van twee maanden als student-stagiaire mee te draaien op ons kantoor. Als student-stagiaire zullen we je vragen te assisteren bij de voorbereiding van zaken en processtukken. Door zittingen en besprekingen bij te wonen en mee te kunnen doen aan de sociale activiteiten die we organiseren, zal je aan het eind van jouw stage een goed idee hebben van wat het inhoudt bij ons advocaat te zijn.

Advocaat-stagiaire

Wanneer je bij ons in dienst komt als advocaat-stagiaire zullen wij veel aandacht besteden aan jouw opleiding en begeleiding. Naast het volgen van de beroepsopleiding zal je intern worden begeleid door meer senior collega’s, die je graag de fijne kneepjes van het vak zullen leren. Daarbij geloven wij als middelgroot kantoor dat het belangrijk is dat jonge advocaten zo snel mogelijk verantwoordelijkheid krijgen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je intensief contact zult hebben met cliënten en relaties, maar ook dat je de mogelijkheid zult krijgen om uitgebreide proceservaring op te doen.

Ervaren advocaten

Als advocaat-medewerker investeren wij actief in jouw verdere opleiding en ontwikkeling. Alle advocaten bij Van Till advocaten volgen vanaf medewerker niveau een Grotius specialisatie opleiding. Afhankelijk van jouw specifieke interesses stippelen we gezamenlijk een pad uit waarbij jij jouw specifieke expertises en aandachtsgebieden verder kan ontwikkelen, zodat je je kunt ontwikkelen tot echte specialist. Daarbij faciliteren we actief jouw eigen praktijkopbouw, omdat we geloven dat een echte advocaat uiteindelijk zijn eigen cliënten heeft. Wat ons betreft is advocatuur meer dan het leveren van juridische dienstverlening van de hoogste kwaliteit. Wij geloven dat commerciële skills net zo essentieel zijn om een goede advocaat te kunnen zijn en onze senior advocaten nemen onder andere actief deel aan binnen- en buitenlandse netwerkgroepen en activiteiten.

Enthousiast geworden

Met goede advocaten en studenten maken we graag kennis. Wil je meer weten over ons of solliciteren naar een specifieke vacature? Neem contact op met een van onze advocaten of stuur je cv, motivatie, cijferlijsten en eventuele stagebeoordeling(en) naar sollicitatie@vantill.nl.

Actuele vacatures