Advocaat-medewerker Bestuursrecht

Van Till advocaten heeft een sectie Overheid die momenteel bestaat uit een partner, een ervaren advocaat-medewerker, een advocaat-stagiaire en twee juridisch medewerkers. De sectie heeft op korte termijn behoefte aan uitbreiding, bij voorkeur met een advocaat-medewerker die beschikt over ongeveer vijf jaar ervaring.

Onze sectie Overheid houdt zich bezig met uiteenlopende zaken op het gebied van bestuursrecht. Onder andere staan wij cliënten bij in het kader van omvangrijke vergunningaanvragen en het doorlopen van bezwaar- en beroepsprocedures die daarop kunnen volgen. Daarnaast adviseren wij op het gebied van compliance, handhavingsprocedures, bestuurlijke sancties en de onrechtmatige overheidsdaad. De sectie Overheid heeft bovendien veel ervaring met het adviseren en procederen over de Wet Bibob.

De sectie Overheid wordt in samenwerking met de vastgoedsectie met regelmaat ingeschakeld in zaken op het terrein van het Omgevingsrecht. Ervaring op dit terrein beschouwen wij dan ook als een pre.

Interesse in deze vacature?

Neem dan contact op met Pieter Huisman of Solange Drieshen.