Ondernemingsrecht

Eén van de specialisaties van Van Till advocaten vormt het ondernemingsrecht. Door onze jarenlange ervaring en een team van vakbekwame ondernemingsrecht advocaten kunnen wij u op een passende manier bijstaan. Doordat het ondernemingsrecht bestaat uit een grote diversiteit aan wetten en regels, bestaat de kans dat u als ondernemer niet altijd op de hoogte bent van de huidige wet– en regelgeving.

Het ondernemingsrecht vormt een onderdeel van het privaatrecht, dat zich richt op besloten en naamloze vennootschappen met een winstoogmerk. Binnen een onderneming worden er voortdurend procedures en afspraken gesloten wat zorg draagt voor het behalen van resultaten. Deze procedures en afspraken komen tot stand tussen verschillende partijen met uiteenlopende belangen. Hierbij kunt u denken aan afnemers, bestuurders of opdrachtgevers. Het is raadzaam om u tijdens deze procedures te laten bijstaan door een vakbekwame ondernemingsrecht advocaat.

Wat kan een ondernemingsrecht advocaat voor u betekenen?

Een ondernemingsrecht advocaat kan u onder andere adviseren en begeleiden bij:
Het opstellen van algemene voorwaarden, vastlegging van rechten en plichten van vennoten en geschillen met debiteuren of crediteuren.

Door vroegtijdig gebruik te maken van een ondernemingsrecht advocaat kunt u in een later stadium eventuele conflicten voorkomen.

Neem contact op met Van Till Advocaten